logo triarte
menu
cancel

Algemene voorwaarden

 

Deze algemene voorwaarden zijn geldig voor zowel online verkoop, als per email of telefoon.

 

Tenzij expliciet vermeld, zijn alle ticketprijzen inclusief BTW en €1 reservatiekost. Alle vaste kosten en diensten ten laste van de koper zijn dus in deze prijs vervat.

Gereserveerde tickets moeten binnen de vijf werkdagen betaald worden; bij niet tijdige betaling wordt uw bestelling niet gegarandeerd. Indien u voor betaling per overschrijving koos, krijgt u een email met een betaaluitnodiging. Bij registratie van uw betaling, krijgt u een bevestigingsmail toegestuurd.

Tickets worden pas afgeleverd na ontvangst van de betaling.

De klant is ten alle tijde verantwoordelijk voor het invullen van een correct (email-)adres en het nakijken van zijn spamfilter die mails afkomstig van triarte.be zouden blokkeren. Bij gebreke hieraan kan er geen terugbetaling geëist worden.

De klant is verantwoordelijk voor het zorgvuldig bewaren van de ontvangen tickets. Bij verlies of diefstal zullen in geen geval vervangtickets worden voorzien.

Een factuur is verkrijgbaar op aanvraag via tickets@triarte.be, maar zal enkel na ontvangst van de betaling bezorgd worden.

Tickets worden niet omgeruild noch terugbetaald tenzij bij afgelasting. In dit geval worden tickets enkel terugbetaald aan de originele koper. Ingeval van overmacht worden tickets niet terugbetaald. De servicekost wordt nooit terugbetaald.

Er wordt enkel toegang verleend indien de tickets zijn aangekocht via de officiële ticketverkoper.

Het namaken of kopiëren van tickets is verboden.

Tickets die binnen de week van het evenement gereserveerd worden kunnen betaald worden aan de ticketbalie. Let wel; dit tot een half uur voor aanvang. Indien u later bent, behoudt de ticketverkoper het recht de tickets aan iemand anders te verkopen.

Indien u toch nog betaald hebt via overschrijving gelieve dan, op voorhand, een betaalbewijs door te sturen naar tickets@triarte.be.

Laatkomers worden enkel toegelaten indien het evenement er zich hiertoe verleent en enkel op gepaste momenten.

 

Bij het bestellen van tickets gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden en onze privacy policy, die kan je terugvinden op deze plek