new_releases première

Nostalgische Accordeon Toppers

vanaf: 16,00

Zondag 11 september 2022 – 15 uur

In deze 2 uur durende show vertelt Johan Veugelers hoe zijn liefde voor de accordeon is gestart. Alles begon bij zijn Opa…

Wissen

Kies hier eerst je plaatsen (0)

Beschrijving

De gloednieuwe theater/seniorenshow van Johan Veugelers!

Zanger & accordeonvirtuoos Johan Veugelers is afkomstig uit Weert (Nederland). Deze Nederbelg is inmiddels al enkele jaren woonachtig in ons Belgenlandje waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft. 

Zijn carrière als accordeonist in België begon in 2011 toen hij Mathias Lens verving bij het bekende accordeon duo THE SUNSETS. In 2014 besloot hij om te werken aan een solo-carriere. Nu 5 jaar later is Johan Veugelers één van de meest geboekte artiesten in Vlaanderen. Hij brengt solo een repertoire vol ambiance en feest en verovert met zijn accordeon menige feestenten en festivals.

Echter denkt Johan nog vaak aan DE TIJD VAN TOEN… De tijd van toen zijn opa hem op 6-jarige leeftijd de accordeon leerde te bespelen. De tijd van toen… toen zijn opa hem vele klassiekers van de jaren 50,60 en 70 aanleerde. Een tijd vol gezelligheid, vol mooie melodieën en vooral prachtige herinnerigen…

 

 


In deze 2 uur durende show vertelt Johan hoe zijn liefde voor de accordeon is gestart. Alles begon bij zijn Opa… . Johan neemt jullie mee naar een muzikale rondreis met accordeon waar hij accordeon toppers/klassiekers van vroeger van onder het stof haalt. Deze show is een totaalbelevenis voor iedereen waar iedereen kan meezingen, inhaken, walsen, luisteren naar mooie verhalen en de tijd van toen muzikaal kunnen herbeleven met een lach en een traan.

 

 

 

Bijkomende informatie

Ticket:

Enkel voorstelling, Voorstelling met meet en greet

Details:

Datum: 11 september 2022

Beginuur: 15:00 CEST

Einde: 17:00 CEST

Zaal: TriArte - Arenbergstraat 10 - 2000 Antwerpen